Manon

SCHOONHEIDSPECIALISTE / PEDICURE
Persoonlijke aandacht, kwaliteit en een ontspannen sfeer staan bij mij op nummer 1!
Ik vind het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Beauty by Manon.
In 2014 kwam Beauty by Manon nieuw in Vroomshoop, het avontuur kon beginnen! Mijn bijbaantje opgezegd en ik ben mij volop gaan richten op Beauty by Manon en mijn vaste baan bij Beauty Age in Nijverdal.

Al snel kreeg ik het zelf steeds drukker in de salon en al met al bijna 4 jaar verder, mijn vaste baan opgezegd, een prachtige salon en 2 top collega’s die mij voort helpen.

Tijdens mijn werkperiode bij Beauty Age  heb ik veel geleerd waar ik nu nog steeds baat bij heb. Het is belangrijk om up to date te blijven en met de tijd mee te gaan. Ik ben dol op nieuwe dingen bij te leren en probeer daarom zoveel mogelijk trainingen/cursussen te volgen.
Naast schoonheidsspecialiste ben ik ook pedicure, een heerlijke afwisseling tussen 2 verschillende beroepen.
Niet alleen kun je bij ons terecht voor ontspanning maar ook zeker op het gebied van huidverbetering help ik je graag. Wij passen de behandelingen geheel aan naar de huid.
Graag hoop ik je binnenkort welkom te heten bij mij in de stoel.
Lieve groet,
Manon

Mayrah

SCHOONHEIDSPECIALISTE

“Mooie gestylede wenkbrauwen of een heerlijk zacht aanvoelende, gezond uitziende huid” dat is waar ik samen met mijn klanten voor wil gaan.
Mijn opleiding heb ik gevolgd aan het ROC van Twente te Almelo. Sinds 2009 ben ik gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste.
Veel van onze klanten komen voor hun wenkbrauwen of huidverbetering, maar ook voornamelijk voor even dat stukje rust en persoonlijke aandacht.
Sinds Mei 2017 ben ik werkzaam op de woensdagen met veel plezier bij Beauty by Manon.
Hier werken we met de productlijn “Ik Skin Perfection” wat mooie resultaten brengt op het gebied van huidverbetering.

"Echt superblij mee!!"

Helga Marsman-Dam
5 dikke sterren verdiend! Omdat mijn probleemhuid zoveel is verbeterd na de IK skin perfection behandeling. Eerst moest ik 'afkicken' van mn eigen smeerseltjes, en dat was niet makkelijk. Manon heeft me hierin echt goed geholpen. Doordat zij er in geloofde deed ik dat ook. En door dat door te zetten kwam er toen de verbetering. De producten blijf ik zeker gebruiken nu ik weet wat het met mijn huid doet. Echt superblij mee!!

“Ben heel blij met het advies van Manon en zie mijn huid nu al verbeteren en dat na een week.”

Marjon Kranenburg
Vorige week voor het eerst bij Manon geweest voor een gezichtsbehandeling en wenkbrauwen epileren + verven. Heb best een moeilijke huid die droog is maar ook gevoelig voor puistjes. Op aanraden van Manon begonnen met twee producten van IK skin perfection (reiniging en crème) en dat bevalt me super goed!!! Ben heel blij met het advies van Manon en zie mijn huid nu al verbeteren en dat na een week. Plus: het is ook gewoon een gezellig uurtje ontspannen, heerlijke behandeling door een leuk mens. Aanrader!

Volg ons op Facebook!

Volg ons op Instagram!