Bij Beauty by Manon gaan we graag een stapje verder dan alleen maar een schoonheidsspecialiste zijn. Zo is Manon naast schoonheidsspecialiste ook pedicure, en volgt zij op dit de moment de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten bij U-Consultancy, de basis is hiervan afgerond.
Wij zorgen ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.
Zo hebben wij onlangs een themadag bij IK Skin Perfection bijgewoond; Uw Huid & Kanker.
Op deze dag hebben wij inzicht gekregen hoe je een huid, die te maken heeft gehad met chemo, bestralingen of zware medicijnen, op de juiste maar vooral verantwoordelijke manier kunt behandelen.

"Echt superblij mee!!"

Helga Marsman-Dam
5 dikke sterren verdiend! Omdat mijn probleemhuid zoveel is verbeterd na de IK skin perfection behandeling. Eerst moest ik 'afkicken' van mn eigen smeerseltjes, en dat was niet makkelijk. Manon heeft me hierin echt goed geholpen. Doordat zij er in geloofde deed ik dat ook. En door dat door te zetten kwam er toen de verbetering. De producten blijf ik zeker gebruiken nu ik weet wat het met mijn huid doet. Echt superblij mee!!

“Ben heel blij met het advies van Manon en zie mijn huid nu al verbeteren en dat na een week.”

Marjon Kranenburg
Vorige week voor het eerst bij Manon geweest voor een gezichtsbehandeling en wenkbrauwen epileren + verven. Heb best een moeilijke huid die droog is maar ook gevoelig voor puistjes. Op aanraden van Manon begonnen met twee producten van IK skin perfection (reiniging en crème) en dat bevalt me super goed!!! Ben heel blij met het advies van Manon en zie mijn huid nu al verbeteren en dat na een week. Plus: het is ook gewoon een gezellig uurtje ontspannen, heerlijke behandeling door een leuk mens. Aanrader!

Volg ons op Facebook!

Volg ons op Instagram!