Gezichtsbehandelingen

Op weg naar een perfecte huidconditie!

Beauty by Manon biedt gezichtshandelingen aan volgens de werkwijze van IK Skin Perfection: een uniek vier fasen behandelprogramma:
– Fase 1: resetten
– Fase 2: herstellen
– Fase 3: effecten
– Fase 4: maximaal resultaat

Een IK gezichtsbehandeling start altijd in fase 1 om uw huid te ‘resetten’ en vrij te maken van alle onnatuurlijke stoffen.
Zo creëren we een goede basis om uw huid zichtbaar te verbeteren.

Wanneer u voor een vervolgafspraak komt kijken we of de huid klaar is voor fase 2 of dat we fase 1 herhalen.

Bekijk hieronder alle behandelingen per fase.

 • Fase 1. RESETTEN

  In Fase 1 gaat u kennismaken met de huidverbeterende producten van IK Skin Perfection. Zoals u misschien weet, bevatten veel andere verzorgingsproducten minerale oliën, die uw huid jarenlang hebben voorzien van een laagje over je huid. Hierdoor lijkt uw huid wellicht gezond, maar dat is helaas niet zo! Dit laagje zorgt er namelijk voor dat de huid niet goed kan ventileren en afvalstoffen niet afgevoerd kunnen worden. Ook droogt het laagje de huid juist uit, waardoor u eerder geneigd bent gelijk weer te smeren.

  In Fase 1 gaan we uw huid ‘Resetten’. De huid wordt teruggebracht naar haar natuurlijke basis, dat wil zeggen, de natuurlijke zuurtegraad: de pH-waarde. Onze huid is van nature zuur, met een pH-waarde van 5,5. Dit zure laagje zorgt ervoor dat de huidflora in balans is. Hierdoor worden slechte bacteriën gedood en krijgen goede bacteriën de ruimte. We ontdoen de huid van afvalstoffen, zodat we een goede basis creëren om uw huid zichtbaar te verbeteren.

  Het kan zijn dat uw huid in deze fase te maken krijgt met ‘afkickverschijnselen’, bijvoorbeeld onzuiverheden of bultjes. Dit is niet erg, het is juist een teken dat de huid aan het ontgiften is en weer zelf aan de slag gaat om een mooie huid te creëren!

  Bekijk prijzen
 • Fase 2. HERSTELLEN

  Na Fase 1, het resetten van uw huid, kunnen we verder met Fase 2. In deze fase gaan we de huid herstellen. We bouwen het conditieniveau van de huid verder op. Met behulp van ondersteunende producten reinigen we de huid dieper, optimaliseren we de huidconditie en bouwen we de huid stap voor stap op.

  Bekijk prijzen
 • Fase 3. EFFECTEN

  In Fase 3 pakken we huidwensen en huidproblemen aan. Heeft u last van een droge huid? Eczeem? Couperose? Rosacea? Acne? Of wilt u de behandeling liever richten op het minimaliseren van huidveroudering? Dan is dit de geschikte fase voor u!

  Bekijk prijzen
 • Fase 4. MAXIMAAL RESULTAAT

  De huid is teruggebracht naar haar natuurlijke basis. De huidwensen en eventuele huidproblemen zijn aangepakt. De huid is klaar voor een volgende stap: maximaal resultaat!
  In deze fase komen er andere producten aan bod die zorgen voor een blijvende maximale huidverbetering. Een aantal van deze producten bevat fruitzuren. Fruitzuren hebben een intensieve werking op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt waardoor je prachtig kunt werken op de huidlijntjes, acnelittekens of pigmentvlekken. De huid zal zichtbaar steviger en gladder worden.
  Ook kunt u gebruik gaan maken van huidolie. Met de huidolie kunt u uw IK Skin Perfection product prachtig afstemmen op elk seizoen. De heerlijke geuren zorgen voor een gevoel van luxe, comfort en welbehagen.

  Bekijk prijzen